Har du forslag til en specifikation?

Besøg vores høringsportal her

Høringsportal

Fokusfødevarer.dk’s høringsportal er etableret for sikre alle lige adgang og mulighed for at give input i forbindelse med udarbejdelse af nye kravsspecifikationer eller i forbindelse med ændringer af eksisterende. Du kan frit uden login se alt hvad der er i høring og også kommentere på kravsspecifikationer, som er i høring samt foreslå en ny kravsspecifikation. Det kræver dog login at komme med forslag til ændringer af en eksisterende kravsskravsspecifikation. Det er 100% gratis at være bruger – du skal blot bede om at blive oprettet.

Der er dog en bagatelgrænse for hvilke ændringer der vil blive sat i høring – for mere om bagatelgrænsen klik her.

Ved indsendelse af forslag til en ny kravsspecifikation, vil dette blive behandlet på førstkommende faggruppemøde – disse møder afholdes 2 gange årligt – forår og efterår. Har du forslag til ændringer af et produkt som er i høring, vil man senest 14 dage efter endt høringsperiode modtage svar herpå.

Du kan nedenfor se en oversigt over de specifikationer der er indsendt forslag til. På listen kan du både se forslag til nye specifikationer samt ændringer til eksisterende specifikationer. Såfremt der ikke fremgår nogle kravsspecifikationer af nedenstående liste, er der ingen kravsspecifikationer i høring netop nu. Såfremt du ønsker at få besked om nye høringsforslag, skal du blot tilmelde dig vort nyhedsbrev via denne formular.

Titel Type Høringsperiode Status Se mere
P3.9 Skinke, lufttørret, uspecificeret Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
P3.9.2 Skinke lufttørret, uspecificeret, i skiver Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
F1.8.2.1 Kyllingebryst i stri, tilsat neutral lage Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
F1.9.1.4 Kyllingevinger, 1-leds, marinerede, stegt Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GK1.5 Kartofler med skræl, vaskede Ændring til specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GK1.6.2.Ø Kartofler, med skræl, vaskede Ændring til specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GK1.7 Kartofler, med skræl, vaskede Ændring til specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
P10.3 Kalkunbryst, sammensat, røget, kogt, paprik Ændring til specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
P16.4.1 Cocktailpølse, naturtarm, klippet Ændring til specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
P7.2.1 Bacon af svinebryst Ændring til specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GK1.3.Ø Kartofler, med skræl, vaskede (til mos) Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGP.2.4 Peberfrugt (Capsicum annuum L. var. Annuum Ændring til specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGP.2.3 Peberfrugt (Capsicum annuum L. var. Annuum Ændring til specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGP.2.1 Peberfrugt (Capsicum annuum L. var. Annuum Ændring til specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGP.2.2 Peberfrugt (Capsicum annuum L. var. Annuum Ændring til specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGP.2.3.1.Ø Peberfrugt (Capsicum annuum L. var. A Ændring til specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGP.2.2.1.Ø Peberfrugt (Capsicum annuum L. var. A Ændring til specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGP.2.1.1.Ø Peberfrugt (Capsicum annuum L. var. A Ændring til specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGS.1.7.Ø Spinat, Baby- ( Spinacia oleracea), vas Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGD.1.Ø Dild (Anethum graveolens L.)Afskåret Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGK.1.Ø Karse (Lepidium sativum L.) Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGR.3.Ø Kinaradise / Japanræddike (Raphanus sati Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGP.2.4.Ø Peberfrugt (Capsicum annuum L. var. Ann Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGL.1.4.Ø Forårsløg (Allium fistulosum) Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGS.3.2.Ø Butternut- squash (Cucurbita moschata) Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGL.1.4.2. Hvidløg (Allium sativum), løse Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGL.1.4.2.Ø Hvidløg (Allium sativum), løse Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
GGT.2. Timian (Thymus vulgaris), afskåret Ny specifikation 01.07.2019 - 03.08.2019 Under høring
P9.3 Kyllingebryst, sammensat Ændring til specifikation 05.07.2019 - 03.08.2019 Under høring